/
Telefoon
(+44) 01473 242 990
Fax
(+44) 01473 242 991
"Ons geloof is in onze drive en inzet voor het individu, zodat we niet opereren als een anonieme call center"
Het kopen van een huis
Verzekeringsclaims
Remortgages
Wegverkeer
Weg Vervoer
Specialisten Contract Opstellen
Testamenten & Probate
Juridische Kosten
Klachtenprocedure

Uw Rechtszaak

Iedereen die betrokken is bij een rechtbank proces waarbij ofwel een vervolging, of wordt opgeroepen voor de burgerlijke rechter of advies nodig over het brengen van een gerechtelijke procedure reist door een angstig moment in hun leven en zorgen over de gevolgen van het eindresultaat. Dit is het proces dat bekend staat als procesvoering, hetzij hetzij in de civiele of strafrechtelijke rechtbanken. Objectieve onze bedrijven 'is om die angst te verminderen door het geven u het beste juridisch advies, uitgelegd in eenvoudige termen te vermijden zo veel technisch jargon mogelijk. Wij kunnen geen garantie voor succes; we zouden oneerlijk zijn als we deden. Wat we wel kunnen garanderen, is eerlijk en duidelijk juridisch advies en bijstand. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden van geschillen om u, de klant, om de totale vertrouwen in ons hebben. Hieronder vindt u een overzicht van onze expertise gebieden:

BURGERLIJKE PERSOONLIJK LETSEL

Een beroep op compensatie als je zijn gewond geraakt bij een verkeersongeval veroorzaakt door de nalatigheid van een andere weggebruiker. We hebben een bijzondere specialistische kennis van ongevallen met motorfietsen en vrachtwagens; Arbeidsongevallen; een beroep op compensatie, waar u een verwonding op het werk veroorzaakt door de nalatigheid van uw werkgever of een andere werknemer hebben geleden; Burgerlijke aansprakelijkheid; waar als burger heb je persoonlijk geleden schade als gevolg van de nalatigheid van een openbaar lichaam, zoals een gemeente of openbare / particuliere onderneming; Een andere categorie waar u gewond zijn geraakt als gevolg van de nalatigheid van een ander; Verdediging van letselschade claims tegen u door iemand anders, meestal in opdracht van uw verzekeringsmaatschappij.

OPDRACHT / ANDERE GESCHILLEN

Consument contracten met betrekking tot de verkoop van goederen en contracten, waarbij de verlening van krediet; Co-habitee geschillen waarbij eigendommen en / of bezittingen; Commerciële contracten in het kader van geschillen tussen partnerschappen en / of vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid en de verkoop op afstand verordeningen op het internet; Invordering van schulden; Verzekeringscontracten claimen geschillen.

Getuigenis van V & Z BV, een Nederlands transportbedrijf

"Er zijn niet veel advocaten die gespecialiseerd zijn in het vervoerrecht. Ook in Nederland zijn er slechts een paar die ik kan noemen. Het is zeer belangrijk dat de onderneming kan rekenen op een goede transport advocaten moeten de noodzaak ooit ontstaan. Indien een dergelijk probleem zich voordoet we een beroep doen op de diensten van Richard's om ons te helpen. Wij vertrouwen zijn professionaliteit eerlijkheid en integriteit evenals zijn uitgebreide kennis van het Europese vervoer wet. "