/
Telefoon
(+44) 01473 242 990
Fax
(+44) 01473 242 991
"Ons geloof is in onze drive en inzet voor het individu, zodat we niet opereren als een anonieme call center"
Het kopen van een huis
Verzekeringsclaims
Remortgages
Wegverkeer
Weg Vervoer
Specialisten Contract Opstellen
Testamenten & Probate
Juridische Kosten
Klachtenprocedure

Kopen Van Een Huis

Vrijwel zeker de grootste investering van je leven.

Onze toegewijde, ervaren eigendomsoverdracht professionals die ervaring met regelmatige updates over de voortgang van uw transactie, hetzij per brief, telefoon of e-mail te verlichten.

ELAN is het juridisch proces waarbij een woning, of het nu in eigendom of erfpacht, wordt gekocht of verkocht in het Verenigd Koninkrijk. Evenals het hebben van een uitgebreide kennis van East Anglia we ook actief op nationaal niveau in Engeland en Wales, zodat geografische afstand is geen probleem als je wilt ons opdracht te verkopen of kopen van een woning elsewhere.Whether u de verkoop of aankoop van een woning, of beide zullen we op het eerste punt van het onderzoek bieden u een vrijblijvende scherpe offerte voor de volledige kosten van uw transactie, zodat je weet vanaf het begin wat je moet budget voor. Wij bieden ook een concurrerende raming voor de eerste keer kopers, omdat we begrijpen dat dit een nieuwe ervaring voor u zijn. We kunnen ook bieden u concurrerende offertes voor huis en inboedel (via onze geassocieerd verzekeringen). We hebben uitgebreide contacten met hypotheek makelaars, zodat wij u kunnen verwijzen als je niet al hypotheek advies hebben gezocht.

Ons primaire doel is om uw transactie zo soepel en efficiënt mogelijk te maken, en om de zorg van het kopen van een huis in het algemeen te verlichten.

Getuigenis van V & Z BV, een Nederlands transportbedrijf

"Er zijn niet veel advocaten die gespecialiseerd zijn in het vervoerrecht. Ook in Nederland zijn er slechts een paar die ik kan noemen. Het is zeer belangrijk dat de onderneming kan rekenen op een goede transport advocaten moeten de noodzaak ooit ontstaan. Indien een dergelijk probleem zich voordoet we een beroep doen op de diensten van Richard's om ons te helpen. Wij vertrouwen zijn professionaliteit eerlijkheid en integriteit evenals zijn uitgebreide kennis van het Europese vervoer wet. "